Programma voor de week van 7 oktober…

Het is volle bak komende week voor de AZVN-teams. AZVN 1 / Kattenberg Verhuizingen speelt maandag om 22.00 uur in de Brake tegen AHB 1. Weer benieuwd hoe de verhoudingen liggen in de voor het eerste team nieuwe 2e klasse.

AZVN 2 / Forza Fietsen speelt woensdag in Genemuiden tegen het 2e team aldaar. Na 3 nederlagen zullen de boys de mouwen op moeten stropen om met een goed resultaat huiswaarts te kunnen terugkeren..

AZVN 3 / Hollander Techniek speelt maandag om 20.00 uur de onderlinge derby tegen AZVN 5 / Smienk Trapliften. Het vijfde is de huidige koploper in de 4e klasse met 4 overwinningen. En het derde heeft juist 4 nederlagen achter de kiezen.. Maar goed, de onderlinge potjes hebben soms verrassende uitslagen…

AZVN 4 / Pearle Opticiens tenslotte speelt om 21.00 uur tegen Dalfsen 1. Ook het 4e team heeft al 4 nederlagen moeten slikken terwijl ze vorig seizoen nog meededen om het kampioenschap. Er zal dus uit een ander vaatje getapt moeten worden om weer eens de puntjes in huis te houden..

Alle teams in ieder geval veel plezier en succes toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *